Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Argentina: MMA-vechter half ‘blind’ tijdens gevecht

UFC Argentina: MMA-vechter half ‘blind’ tijdens gevecht

UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht
Foto: Instagram

Devin Powell vocht bij UFC Argentina met een hematoom in zijn oogbol. Powell deelde een foto van zijn ogen na zijn recente gevecht bij UFC Argentina.

De UFC lichtgewicht plaatste dinsdag op Instagram zijn schokkende verhaal. Hij bleek voor een deel van zijn gevecht in Buenos Aires afgelopen zaterdag tegen Jesus Pinedo bij UFC Argentina, blind aan één oog.

Volgens Powell zorgde een hematoom in zijn rechteroog ervoor dat deze zich in de tweede ronde met bloed vulde, en vanaf dat moment kon hij er niets meer door zien.

LEES OOK

MMA-Vechter scheurt balzak

 

Angstwekkend

“Het was de meest angstaanjagende blessure die ik heb gehad in een gevecht. In het midden van de tweede ronde kreeg ik een hematoom in mijn oogbol. Mijn hele rechteroog zat vol met bloed (zoals je op de foto kunt zien) en maakte me volledig blind in dat oog. ”

Eerder dit jaar maakte Powell de krantenkoppen over een gescheurde testikel die hij tijdens de training had opgelopen.

Voet blessure

Powell, die via een unaniem besluit van Pinedo zou verliezen, deelde ook een foto van zijn gezwollen voet, hoewel hij de ernst van de schade aan zijn oog in de strijd bagatelliseerde, schreef hij dat er “geen losgelaten netvliezen” waren en dat zijn voet niet kapot was.

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT