Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Argentina: MMA-vechter half ‘blind’ tijdens gevecht

UFC Argentina: MMA-vechter half ‘blind’ tijdens gevecht

UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht
Foto: Instagram

Devin Powell vocht bij UFC Argentina met een hematoom in zijn oogbol. Powell deelde een foto van zijn ogen na zijn recente gevecht bij UFC Argentina.

De UFC lichtgewicht plaatste dinsdag op Instagram zijn schokkende verhaal. Hij bleek voor een deel van zijn gevecht in Buenos Aires afgelopen zaterdag tegen Jesus Pinedo bij UFC Argentina, blind aan één oog.

Volgens Powell zorgde een hematoom in zijn rechteroog ervoor dat deze zich in de tweede ronde met bloed vulde, en vanaf dat moment kon hij er niets meer door zien.

LEES OOK

MMA-Vechter scheurt balzak

 

Angstwekkend

“Het was de meest angstaanjagende blessure die ik heb gehad in een gevecht. In het midden van de tweede ronde kreeg ik een hematoom in mijn oogbol. Mijn hele rechteroog zat vol met bloed (zoals je op de foto kunt zien) en maakte me volledig blind in dat oog. ”

Eerder dit jaar maakte Powell de krantenkoppen over een gescheurde testikel die hij tijdens de training had opgelopen.

Voet blessure

Powell, die via een unaniem besluit van Pinedo zou verliezen, deelde ook een foto van zijn gezwollen voet, hoewel hij de ernst van de schade aan zijn oog in de strijd bagatelliseerde, schreef hij dat er “geen losgelaten netvliezen” waren en dat zijn voet niet kapot was.

Bekijk ook

VIDEO: Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn ...

MMA Nieuws: ‘Nederlander Reinier de Ridder tekent bij ONE Championship’

Foto: ONE Championship ONE Championship heeft zijn middengewichtdivisie versterkt met de ondertekening van Reinier de ...

VIDEO | Slachtpartij: ‘scheidsrechter stopt heftig MMA gevecht niet’

Ongetwijfeld vond gisteren de slechtste scheidsrechter interventie plaats in de mixed martial arts geschiedenis. Het ...