UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht Nieuws
Nieuws

UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht

UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht
UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht

Devin Powell vocht bij UFC Argentina met een hematoom in zijn oogbol. Powell deelde een foto van zijn ogen na zijn recente gevecht bij UFC Argentina.

De UFC lichtgewicht plaatste dinsdag op Instagram zijn schokkende verhaal. Hij bleek voor een deel van zijn gevecht in Buenos Aires afgelopen zaterdag tegen Jesus Pinedo bij UFC Argentina, blind aan één oog.

Volgens Powell zorgde een hematoom in zijn rechteroog ervoor dat deze zich in de tweede ronde met bloed vulde, en vanaf dat moment kon hij er niets meer door zien.

UFC Argentina: MMA-vechter half 'blind' tijdens gevecht

LEES OOK

MMA-Vechter scheurt balzak

Angstwekkend

"Het was de meest angstaanjagende blessure die ik heb gehad in een gevecht. In het midden van de tweede ronde kreeg ik een hematoom in mijn oogbol. Mijn hele rechteroog zat vol met bloed (zoals je op de foto kunt zien) en maakte me volledig blind in dat oog. "

Eerder dit jaar maakte Powell de krantenkoppen over een gescheurde testikel die hij tijdens de training had opgelopen.

Voet blessure

Powell, die via een unaniem besluit van Pinedo zou verliezen, deelde ook een foto van zijn gezwollen voet, hoewel hij de ernst van de schade aan zijn oog in de strijd bagatelliseerde, schreef hij dat er "geen losgelaten netvliezen" waren en dat zijn voet niet kapot was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws