UFC: Alistair Overeem wacht zware klus tegen Walt Harris Nieuws
Nieuws

UFC: Alistair Overeem wacht zware klus tegen Walt Harris

UFC: Alistair Overeem wacht zware klus tegen Walt Harris
UFC: Alistair Overeem wacht zware klus tegen Walt Harris

Een stevige zwaargewicht krachtmeting staat op de rol bij Ultimate Fighting Championship (UFC).

Dinsdagnacht werd gemeld dat niemand minder dan Alistair Overeem en Walt Harris een mondelinge overeenkomst hebben gesloten om tegen elkaar te vechten op 7 december in Washington D.C.

Het gevecht tussen Overeem en Harris zal naar verluidt de headliner zijn van het UFC Washington event. Overeem heeft twee gevechten achter de rug, waarbij Sergei Pavlovich en Alexey Oleynik werden uitgeschakeld via een knock-out in de eerste ronde.

Nederlands feestje

Wat betreft Harris, hij heeft drie van zijn laatste vier gewonnen, zijn overwinning op Andre Arlovksi werd teniet werd gedaan nadat hij een drugstest na het gevecht had doorstaan. Sindsdien heeft "Big Ticket" twee eerste ronde knock-outs gescoord in slechts een gecombineerde tijd van 62 seconden.

ZIE OOK >> Stefan Struve onderbreekt pensioen. Treft Ben Rothell in Washington

Onlangs sloeg Harris Aleksei Oleinik in slechts 12 seconden uit op UFC op ESPN 4 in San Antonio, Texas. Landgenoot Stefan Struve werd gisteren ook aangekondigd voor het event in Washington. Hij neemt het op tegen Ben Rothwell naar eerder te hebben aangekondigd met pensioen te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws