Nederlandse UFC-ster Alistair Overeem 5 september in actie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse UFC-ster Alistair Overeem 5 september in actie

Nederlandse UFC-ster Alistair Overeem 5 september in actie
Nederlandse UFC-ster Alistair Overeem 5 september in actie

Een zwaargewicht wedstrijd tussen Alistair Overeem en Augusto Sakai zal naar verwachting op 5 september de headliner zijn voor UFC Fight Night.

ESPN rapporteerde als eerste de matchup tussen Overeem en Sakai. Het evenement heeft nog geen officiële locatie of locatie. De UFC organiseert momenteel in juli een reeks evenementen van een maand op Yas Island in Abu Dhabi en is van plan vijf events in augustus te houden in de UFC Apex in Las Vegas.

Overeem heeft drie van zijn laatste vier UFC optredens gewonnen. Op 16 mei versloeg hij via een tweede ronde TKO Walt Harris bij UFC op ESPN 8 in Jacksonville, Florida. De 40-jarige Nederlander versloeg tijdens zijn UFC-ambtstermijn Fabricio Werdum, Mark Hunt, Andrei Arlovski, Junior dos Santos en Frank Mir.

Coronapandemie

Sakai, een voormalig Bellator-talent, gaat de match met Overeem aan met een record van zes wedstrijden, waaronder vier overwinningen. Meest recentelijk heeft de 29-jarige Braziliaan op 30 mei een winst geboekt op Blagoy Ivanov bij UFC op ESPN 9.

Of de wedstrijd tussen Overeem en Sakai in de Apex plaatsvindt blijft onzeker. Het kan ook zo zijn dat de UFC voorlopig op Yas Island in Abu Dhabi actief blijft. De staat Nevada staat voor een totale tweede lockdown vanwege het coronavirus. Mocht dit gebeuren dat blijft de UFC op Fight Island.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws