Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Alistair Overeem helpt voormalig tegenstander voor gevecht

UFC: Alistair Overeem helpt voormalig tegenstander voor gevecht

Curtis Blaydes trainde tijdens zijn voorbereiding slechts een maand lang met Alistair Overeem om zich voor te bereiden op Junior dos Santos, maar hij zegt dat de Nederlandse zwaargewicht een grote hulp was.

Overeem schakelde Dos Santos uit op UFC op FOX 17, wat deel uitmaakte van zijn viergevechten winst record die hem een ​​zwaargewicht titelkans opleverde in augustus 2016. Blaydes (12-2) staat zaterdag 25 januari tegenover Dos Santos in het hoofdevenement van UFC Raleigh, terwijl hij op zoek zal zijn naar de zevende overwinning in zijn laatste acht gevechten.

Blaydes gelooft dat zijn superieure worstelen zal leiden tot een TKO-finish. “Hoeveel zwaargewicht gevechten gaan vijf rondes?” Vroeg Blaydes. “Ik stel mezelf voor dat ik de takedowns krijg die ik nodig heb, hem vermoeien, mijn ground en pond kunnen uitvoeren en de TKO pakken.”

Veel geleerd

“Ik ben van plan om een ​​kans op de titel te verdienen. Zelfs als de UFC dit niet doet na deze partij”, zei hij. “Als ik Dos Santos versla, Francis Ngannou verslaat Jairzinho Rozenstruik, dan krijgt Ngannou krijgt Stipe Miocic tegenover zich, ik vecht dan tegen de winnaar.”

“Van Overeem heb ik veel geleerd.” Dingen die hij zich herinnert (zijn gevecht tegen Dos Santos in 2015), dingen die hij in de loop der jaren heeft opgepikt waarvan hij denkt dat ik die kan gebruiken. Ik ben erg dankbaar en kijk ernaar uit om een ​​aantal van de dingen waar ik aan heb gewerkt in de praktijk te brengen. “

Bekijk ook

UFC 249: Jairzinho Rozenstruik wil interim titelgevecht

UFC zwaargewicht Jairzinho Rozenstruik roept op tot een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tegen Francis Ngannou om ...

DWAAS: UFC vechter ‘je krijgt coronavirus door tv kijken’

Zo’n beetje iedereen heeft zijn eigen visie op het ontstaan en doorgeven van het coronavirus, ...

Chatri Sityodtong wil een ONE tegen UFC super titelgevecht

De grote baas van ONE Championship Chatri Sityodtong wil een gevecht tussen ONE kampioen Jingnan ...