UFC 273 voorspellingen: Maakt 'Koreaanse Zombie' een kans tegen Volkanovski? MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 273 voorspellingen: Maakt 'Koreaanse Zombie' een kans tegen Volkanovski?

UFC 273 voorspellingen: Maakt 'Koreaanse Zombie' een kans tegen Volkanovski?

Alexander Volkanovski en Chan 'The Korean Zombie' Sung Jung nemen het aankomende nacht tegen elkaar op tijdens de UFC 273. Het evenement vindt plaats in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida.

Voorafgaand aan het UFC 273 event wagen wij ons aan enkele voorspellingen. Te beginnen met het vedergewicht titelgevecht van Volkanovski tegen The Korean Zombie. Bij zijn derde titelverdediging lijkt Volkanovski alle voordelen te hebben ten opzichte van 'The Korean Zombie'.

Vaak onderschat door fans, is Volkanovski ongetwijfeld een van de beste vechters ter wereld. Hij is enorm bekwaam op elk gebied, en dat zal hem naar de overwinning tegen Jung brengen. Of het gevecht nu op de voeten of op de mat plaatsvindt, Volkanovski zal waarschijnlijk als winnaar de UFC-kooi uitlopen.

Aljamain Sterling tegen Petr Yan voor het Bantamgewicht kampioenschap

Helaas voor Jung zal Volkanovski het grootste deel van de wedstrijd de baas zal zijn. Volkanovski is niet alleen een elitevechter, maar hij heeft ook ongelooflijke worstel en ground-and-pound vaardigheden. Dat en een topconditie zal vooral een van zijn sleutels zijn tot de overwinning zaterdag. Voorspelling; winst voor Volkanovski via unaniem besluit.

Hoezeer het ook voelt alsof Sterling een betere show zal hebben dan in zijn eerste gevecht met Yan in maart 2021, is het niet moeilijk om Yan te kiezen om de bantamgewicht titel terug te winnen. Stilistisch gezien is dit een zeer moeilijke match voor Sterling.

Deze werd kampioen doordat Yan een illegale knie toepaste. Als dit niet was gebeurt zou de Rus zijn titel hebben behouden, zo is de algemene mening. Sterling's kans op de overwinning is het worstelen met Yan. De Rus tegen het hek te duwen, takedowns scoren, waardoor het een ruig gevecht wordt. Onze voorspelling, winst voor Yan via unaniem besluit.

Gilbert Burns tegen Khamzat Chimaev

Wellicht wel de meest spannende wedstrijd van UFC 273 is die tussen Burns en de opkomende ster Chimaev. We staan ​​op het punt erachter te komen of Chimaev, een van de populairste vechters de UFC-geschiedenis, kan waarmaken wat hij zegt. Burns is de zwaarste tegenstander die Chimaev zou kunnen treffen.

De grootste overwinning van Chimaev tot nu toe was vorig jaar oktober tegen Li Jingliang. Chimaev krijgt bijna gegarandeerd meer tegenwerking van Burns dan tegen zijn vorige vier UFC-tegenstanders. Ons voordeel gaat naar Chimaev, maar wees niet geschokt als Burns domineert zijn plek verdedigt als de nummer 2 van de weltergewicht in de promotie. De keuze: Chimaev wint in de tweede ronde via TKO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws