UFC 251 USMAN VS MASVIDAL GEMIST: Kijk hier alle gevechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 251 USMAN VS MASVIDAL GEMIST: Kijk hier alle gevechten

UFC 251 USMAN VS MASVIDAL GEMIST: Kijk hier alle gevechten

Zaterdag op zondagnacht vond op Yas Island in Abu Dhabi UFC 251 Kamaru Usman vs Jorge Masvidal plaats. Mocht je het gemist hebben hier zie je alle gevechten terug.

Het UFC 251 event bracht wat je als MMA-fan zou verwachten van de UFC. Harde gevechten, onverwachte uitslagen en controverse. Zo vinden fans dat Max Holloway bestolen werd in zijn wedstrijd tegen Alexander Volkanovksi.

Harde gevechten

Het lukt Jorge Masvidal die gezien wordt als de "Baddest Motherfucker" binnen de UFC niet om de titel af te snoepen van geweldenaar Kamaru Usman. Waarvan de laatste het voeten stampen opnieuw te hebben leek uitgevonden door constant op Masvidal's linkervoet te trappen.

ALLE UITSLAGEN UFC 251

Bij de dames pakte Rose "Thug" Namjunas haar revanche op Jessica Andrade door de rematch te winnen. Paige VanZant ging al snel onderuit enkelen minuten in de eerste ronde tegen Ribas. Wat de toekomst in zal houden voor VanZant die graag bloot op Instagram verschijnt is niet duidelijk.

Wil je alle gevechten van de UFC 251 main card terug kijken dan kan dat door HIER te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws