UFC 251 titelgevecht Valentina Shevchenko vs Joanne Calderwood afgelast Nieuws
Nieuws

UFC 251 titelgevecht Valentina Shevchenko vs Joanne Calderwood afgelast

UFC 251 titelgevecht Valentina Shevchenko vs Joanne Calderwood afgelast
UFC 251 titelgevecht Valentina Shevchenko vs Joanne Calderwood afgelast

Joanne Calderwood zegt dat haar UFC 251 titelgevecht met kampioen Valentina Shevchenko, gepland voor 6 juni in Perth, Australië, is uitgesteld.

Het gevecht wordt niet uitgesteld vanwege de pandemie van het coronavirus maar dat er iets zou zijn met Shevchenko en dat het uitstel van haar uit komt. "We hebben vorige week bericht gekregen dat het zal worden uitgesteld", zei Calderwood.

Geen corona

"Niet vanwege dit hele gedoe met corona, maar iets aan haar kant,' verduidelijkte Calderwood. 'Ik weet niet zeker of ik dat moet zeggen, maar we weten zeker dat het niet op 6 juni zal zijn. Ik weet niet zeker wat er is gebeurd of wat, maar het is uitgesteld. Het kan een vermomde zegen zijn. "

Calderwood vocht voor het laatst in september, toen ze Andrea Lee versloeg door via een split beslissing om zo haar kans tegen Shevchenko te verdienen. Ondertussen verdedigde Shevchenko haar titel met een overwinning op Katlyn Chookagian. Op dit moment is het niet duidelijk waarom dit titelgevecht is uitgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws