UFC 251: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal mag je niet missen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 251: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal mag je niet missen

UFC 251: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal mag je niet missen

Zaterdagnacht 11 juli staat er een topgevecht het programma bij de UFC. Kamaru Usman treft Jorge Masvidal die op het laatste moment instapt om Gilbert Burns te vervangen. Deze valt uit door een corona besmetting.

De strijd tussen Usman en Masvidal kan aangemerkt worden als een van de meeste interessante in de huidige geschiedenis van de UFC. Usman en Masvidal vlogen elkaar tijdens de laatste Super Bowl backstage flink in de haren. Elkaar in niet mis te verstane taal belovende eens samen het gevecht aan te gaan. Dat wordt nu werkelijkheid.

Er moesten wel wat testen op het coronavirus moeten worden doorstaan. Beide vechters lijken hiervoor geslaagd. Usman domineert al lang binnen de UFC en versloeg namen als Rafael Dos Anjos en Tyron Woodley. Nu treft hij de straatvechter Masvidal.

Dit moet je zien

Masvidal zal proberen de wereldtitel van Usman te veroveren. Zelf houdt Masvidal de UFC Baddest Mother Fucker titel (BMF). Hij is er op gebrand nu een reguliere titel aan zijn record toe te voegen. Dat hij nu al vecht is bijzonder te noemen omdat hij een paar treden overslaat.

Usman is favoriet voor de wedstrijd en Masvial is als de underdog gekwalificeerd. Het kan wel eens een ware oorlog worden en heb je nog nooit een UFC wedstrijd bekeken dan is dit er een die je moet zien. Je kunt op zaterdagnacht 11 juli om 04.00 uur op SBS 9 en KIJK.nl het gevecht zien.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page