UFC 251 FIGHT ISLAND: Volkan Oezdemir vs Jiri Prochazka geboekt
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 251 FIGHT ISLAND: Volkan Oezdemir vs Jiri Prochazka geboekt

UFC 251 FIGHT ISLAND: Volkan Oezdemir vs Jiri Prochazka geboekt

UFC 251 FIGHT ISLAND: Volkan Oezdemir vs Jiri Prochazka geboekt
Youtube

Een licht zwaargewicht gevecht tussen Volkan Oezdemir en Jiri Prochazka is geboekt voor UFC 251. ESPN was de eerste die de wedstrijd rapporteerde.

UFC 251 vindt plaats op 11 juli en wordt naar verwachting gehouden op “Fight Island“. Een locatie moet nog worden aangekondigd voor het evenement. Maar Abu Dhabi is de geruchte bestemming. De kaart zal ook een strogewicht rematch bevatten tussen Jessica Andrade en Rose Namajunas.

Zware wedstrijd

Oezdemir, een voormalig licht zwaargewicht titel-uitdager, herstelde zich mooi van een drievoudige verliesreeks. Deze duurt van januari 2018 tot maart 2019. In zijn laatste twee Octagon-optredens scoorde Oezdemir een tweede ronde knock-out op Ilir Latifi bij UFC Fight Night 156. En een triomfantelijke winst tegen Aleksandar Rakic ​​tijdens UFC Fight Night 165.

Prochazka is de regerende koning in de Rizin Fighting Federation op 205 pond. Hij boekte op oudejaarsavond een knock-out in de eerste ronde tegen UFC-veteraan CB Dollaway. De Tjech heeft momenteel een reeks van tien overwinningen. Waaronder ook overwinningen tegen onder meer Fabio Maldonado, Muhammed Lawal, Brandon Halsey en Karl Albrektsson.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page