UFC 249 New York afgelast: Zoektocht naar locatie gestart Nieuws
Nieuws

UFC 249 New York afgelast: Zoektocht naar locatie gestart

UFC 249 New York afgelast: Zoektocht naar locatie gestart
UFC 249 New York afgelast: Zoektocht naar locatie gestart

UFC 249 zal officieel niet plaatsvinden in New York zo werd eerder op woensdag bekend gemaakt door de organisatie.

Het UFC 249 event heeft een nieuwe locatie nodig. Het UFC 249 event Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson die gepland staat voor 18 april, gaat niet zoals gepland in Brooklyn, New York plaatsvinden.

Uit een overdaad aan voorzichtigheid en in lijn met de recente richtlijnen van het Center for Disease Control en de staat New York, heeft de Athletic Commission van de staat New York de UFC laten weten dat UFC 249 niet in NY kan worden gehouden.

Dan maar de woestijn in

Te midden van de groeiende dreiging van de pandemie van het coronavirus heeft de New York State Athletic Commission officieel aangekondigd dat ze UFC 249 dus niet zal goedkeuren en sanctioneren.

De zoektocht voor een locatie wordt een spannende, ook al zijn er opties genoemd door onder andere de vader van Khabib, Abdulmanap, die Dubai een uitgelezen locatie vindt. Wat de UFC beslist zal de aankomende dagen wellicht naar buiten komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws