? UFC 247: Marokkaanse knokker Youssef Zalal maakt top debuut Nieuws
Nieuws

? UFC 247: Marokkaanse knokker Youssef Zalal maakt top debuut

? UFC 247: Marokkaanse knokker Youssef Zalal maakt top debuut

De Marokkaanse Youssef Zalal versloeg zaterdagnacht Austin Lingo in de UFC 247 openingswedstrijd.

In een gevecht met debuterende vedergewichten overhandigde Youssef Zalal, Austin Lingo zijn eerste profverlies en won hij via een unaniem besluit in de openingswedstrijd.

Zalal mengde zijn aanvallen vanaf het begin goed, waardoor Lingo niets anders kon dan verdedigen. In de tweede ronde leek Zalal nog comfortabeler in het heetst van de strijd en zakte hij bijna weg in een D’Arce-choke voordat Lingo ontsnapte.

Opmars

Een takedown later in de ronde hield Zalal aan de leiding en hij hield het met een ander solide frame in de derde, waardoor de overwinning duidelijk werd afgerond via drie scores van 30-27. Met de overwinning gaat de in Marokko geboren Zalal naar 8-2. Lingo daalt tot 7-1.

De opmars van Marokkaanse MMA-vechters lijkt zich steeds verder uit te breiden in de top organisaties. Naast het kickboksen lijkt het MMA-vechten te stijgen in populariteit in Marokko en zal dit de aankomende jaren ongetwijfeld een groot aantal talenten en kampioenen voortbrengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws