UFC 245 titelgevecht: Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie Nieuws
Nieuws

UFC 245 titelgevecht: Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie

UFC 245 titelgevecht: Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie
UFC 245 titelgevecht: Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie

Tweevoudig UFC-kampioen Amanda Nunes verdedigt haar bantamgewicht titel tegen Germaine de Randamie op UFC 245 op 14 december.

ESPN meld via Brett Okamoto de tweede ontmoeting tussen Braziliaanse Nunes en de Nederlandse de Randamie. Beide partijen hebben mondeling ingestemd met het bantamgewicht kampioenschap, het evenement zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

De Randamie is de voormalig kampioen vedergewicht. Ze won de titel in februari 2017 door Holly Holm te verslaan. Later dat jaar werd ze echter ontdaan van de titel toen ze weigerde tegen Cris "Cyborg" Justino te vechten vanwege bezorgdheid over eerder gebruik van prestatiebevorderende middelen.

Knock-out overwinning

Nunes (18-4) is de huidige kampioen van de gewichtsklassen van 135 en 145 pond. Ze komt uit de vierde verdediging van haar bantamgewicht titel in juli, zij wist deze te behouden via een head kick knock-out tegen Holly Holm op UFC 239.

DE UFC heeft nog niet officieel bevestigd dat de Nunes vs. De Randamie wedstrijd plaats zal vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws