UFC 243: Holly Holm zegt af tegen Raquel Pennington Nieuws
Nieuws

UFC 243: Holly Holm zegt af tegen Raquel Pennington

UFC 243: Holly Holm zegt af tegen Raquel Pennington
UFC 243: Holly Holm zegt af tegen Raquel Pennington

Holly Holm de voormalige kampioen bantamgewicht bij UFC-vrouwen trekt zich terug uit haar wedstrijd tegen Raquel Pennington.

ESPN maakte het nieuws vrijdagnacht bekend. Het is op dit moment onduidelijk of Pennington op de kaart blijft staan. Holm en Pennington zouden elkaar treffen tijdens UFC 243 op 5 oktober aanstaande. Naar verluidt is een niet nader genoemde blessure de oorzaak van de terugtrekking door Holm.

Tweede afzegging door Holm

Holm tegen Pennington was een rematch van een gevecht dat Holm won op UFC 184. Holm en Pennington waren oorspronkelijk gepland om tegen elkaar te vechten op UFC 181, maar Holm moest zich ook al uit dat gevecht terugtrekken vanwege een geblesseerde nek.

ZIE OOK >> Rematch Holm en Pennington tijdens UFC 243

De blessure voorkomt dat Holm terugkeert naar de plek waar zij de grootste triomf in haar MMA-carriere scoorde in 2015 en won van Ronda Rousey, dat gevecht vond plaats op dezelfde locatie, het Marvel Stadium in Melbourne, Australië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws