UFC 243: Adesanya ramt Whittaker knock-out, pakt titel (video) Nieuws
Nieuws

UFC 243: Adesanya ramt Whittaker knock-out, pakt titel (video)

UFC 243: Adesanya ramt Whittaker knock-out, pakt titel (video)

Israel Adesanya is de onbetwiste UFC-kampioen middengewicht door Robert Whittaker in de tweede ronde te verslaan.

Het langverwachte gevecht tussen Adesanya en Whittaker was zo geladen als het maar zijn kan. Adesanya kwam voor het laatst in actie tijdens het UFC 236-evenement in april, waar hij een spannende unanieme beslissingsoverwinning scoorde over Kelvin Gastelum.

Nieuwe kampioen

Ondertussen keerde Robert Whittaker voor het eerst in meer dan 15 maanden terug naar de kooi op UFC 243. ‘Hij vocht voor het laatst op UFC 225 in juni 2018, waar hij Yoel Romero versloeg via een split decision. De actie begon vrijwel gelijk zaterdagnacht want beide vechters ware gebrand op de overwinning.

Toch was het Adesanya die de Australiche bodem deed schudden door aan het einde van de eerste ronde terwijl de bel luide voor het eindsignaal, Whittaker naar de grond te slaan. Het was dat de ronde stopte anders was het daar al afgelopen. Kort in de tweede ronde herhaalde Adesanya zijn actie uit de eerste en sloeg Whittaker knock-out en pakt hiermee de UFC-middengewicht titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws