UFC 242: Khabib verdient miljoenen bedrag voor strijd tegen Dustin Poirier Nieuws
Nieuws

UFC 242: Khabib verdient miljoenen bedrag voor strijd tegen Dustin Poirier

UFC 242: Khabib verdient miljoenen bedrag voor strijd tegen Dustin Poirier
UFC 242: Khabib verdient miljoenen bedrag voor strijd tegen Dustin Poirier

Het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov tegen Dustin Poirier zal eerstgenoemde geen windeieren leggen.

Het salaris van Khabib Nurmagomedov voor zijn aanstaande titelverdediging bij UFC 242 zal naar verwachting meer dan $ 6 miljoen bedragen, zo heeft zijn vader verklaard.

Nu slechts twee dagen voor de tweede titelverdediging van Nurmagomedov op UFC 242, heeft Abdulmanap Nurmagomedov aangegeven dat zijn zoon deze keer een aanzienlijk bedrag zal ontvangen. De vorige partij tegen Conor McGregor die Khabib overigens won leverde volgens het team van Khabib te weinig op.

Groot belang

Nurmagomedov keert zaterdag terug in actie in het hoofdevenement van UFC 242 in Abu Dhabi. De ongeslagen Russische lichtgewicht zal worden geconfronteerd met de interim-kampioen, Dustin Poirier, in een titel unificatie gevecht. De belangen zijn groot voor beide vechters, die hun zinnen gezet hebben op de titel.

Poiriers bekendgemaakte betaaldag voor zijn UFC 236 overwinning op Max Holloway was $ 250.000 vast (geen winstbonus), wat suggereert dat er een aanzienlijk verschil kan zijn tussen de uitbetalingen van het hoofdevenement bij UFC 242 als de indicaties van Abdulmanap correct zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws