UFC 241 knock-out: Miocic domineert Cormier en pakt wereldtitel Nieuws
Nieuws

UFC 241 knock-out: Miocic domineert Cormier en pakt wereldtitel

UFC 241 knock-out: Miocic domineert Cormier en pakt wereldtitel

Het lange wachten was voorbij zaterdagnacht met de langverwachte rematch tussen Daniel Cormier en Stipe Miocic.

Twee van de grootste zwaargewichten aller tijden stonden opnieuw oog in oog met elkaar tijdens de rematch in het hoofdevenement van UFC 241 van Honda Center in Anaheim, Californië beloofde veel actie.

De rollen waren omgekeerd in vergelijk met hun eerste ontmoeting in juli 2018, waar Cormier het zwaargewicht kampioenschap van Miocic op UFC 226 pakte. Nu was het Miocic die de titeluitdager was en probeerde de structuur van de divisie te veranderen.

Knock-out

Het werd een wedstrijd zoals vaak gezien bij de zwaargewichten met beide vechters op zoek naar de knock-out. Cormier leek de meest actief scorende vechter. Echter kwam in de vierde ronde de ontknoping met Miocic die Cormier knock-out kreeg en zo de wereldtitel terug won.

ZIE OOK >> Nate Diaz maakt super comeback

In de co-headliner van de nacht, stond Nate Diaz in een weltergewicht gevecht tegen Anthony Pettis. Dit was de eerste keer in jaren dat Diaz de MMA kooi binnen stapte. Diaz pakte de winst in een slopende partij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws