UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer Nieuws
Nieuws

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer
UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

De voormalige UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg is sinds december 2018 niet meer in actie geweest.

Sinds Cyborg afgelopen december haar titel aan Amanda Nunes bij UFC 232 verloor, is er niet echt een uitdaging geweest van een mede vechter. Daar komt nu verandering in.

In UFC Rochester op zaterdag, deed UFC nieuwkomer Felicia Spencer een verklaring uitgaan dat ze in de 145 pond divisie de beste ter wereld is. Eerder versloeg zij Megan Anderson op het zelfde event in de eerste ronde. Dat verbeterde het record van Spencer naar 7-0.

Aandacht trekker

En als die verklaring niet genoeg was, daagde de 28-jarige Canadees, Cyborg specifiek uit tijdens een backstage-interview. Dat trok de aandacht van Cyborg, deze accepteerde niet alleen, maar gaf gelijk een datum en locatie voor hun toekomstige match-up. Als Cyborg en Spencer tegenover elkaar komen te staan, zou het Cyborg's vierde niet-titelgevecht zijn sinds augustus 2009.

ZIE OOK >> Uitslagen UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Lee

Cyborg heeft 20 van haar 21 laatste gevechten gewonnen: "27 juli, Edmonton, Canada," reageerde Cyborg, verwijzend naar de aankomende UFC 240 pay-per-view in Alberta, die op het moment gepland staat met de vedergewicht kampioen Max Holloway, die zijn titel verdedigt tegen Frankie Edgar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws