Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 239 Michael Chiesa: Diego Sanchez is een psychopaat

UFC 239 Michael Chiesa: Diego Sanchez is een psychopaat

UFC 239 Michael Chiesa: Diego Sanchez is een psychopaat

Nog maar een paar uur te gaan tot UFC 239, waarvan de gemoederen de afgelopen week hoog opliepen.

Het hoogtepunt van Fight Week vooraf UFC 239 waren wel de World MMA Awards. MMA-vechter Amanda Nunes en haar partner Nina Ansaroff maken van tevoren duidelijk dat Nunes haar een nieuwe auto en nieuwe borsten zal kopen. “Maar niet te groot, anders haal ik het niet onder de 115 pond”, zegt Ansaroff.

Nunes mochtdrie keer op het podium stappen en genieten van de trofee voor de knock-out, verrassing en de vechter van het jaar. De grote trofee volgt zaterdag, de nieuw ontworpen UFC-titel met bijbehorende riem die Nunes mee naar huis wil nemen na een overwinning op Holly Holm.

Gewoon een psychopaat

Ondertussen moest Michael Chiesa de nodige persevenementen voltooien en levert hij een zeer intense Staredown met Diego Sanchez, die hem dagen daarvoor schreef dat hij liever zijn mooie vrouw thuis zou laten voor dit gevecht. “De man is gewoon een psychopaat”, zegt Chiesa.

Natuurlijk mag Ben Askren, die niet begrijpt waarom Jorge Masvidal hem zoveel pijn kan doen, niet missen. Masvidal geeft geen antwoord op de Staredown, maar maakt duidelijk dat Askren zich kan voorbereiden op een zwaar gevecht. Holly Holm, Amanda Nunes, Jon Jones en Thiago Santos onthielden zich echter van dit soort spelletjes.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.