UFC 236: Paige VanZant vs. Poliana Botelho Nieuws
Nieuws

UFC 236: Paige VanZant vs. Poliana Botelho

UFC 236: Paige VanZant vs. Poliana Botelho
UFC 236: Paige VanZant vs. Poliana Botelho

Paige VanZant maakt een snelle terugkeer naar de Octagon. Ook al zijn de contracten nog niet getekend, Paige VanZant en Poliana Botelho hebben al aangegeven te zullen vechten tegen elkaar op UFC 236 op 13 april van dit jaar. De toezegging is geverifieerd door MMA Fighting en Combate.

De 24-jarige VanZant heeft ondertussen een score opgebouwd van 8-4 met een overwinning op Rachael Ostovich op 19 januari jongstleden tijdens UFC Brooklyn. De overgave overwinning in de tweede ronde was haar eerste winst sinds ze van de strawweight divisie naar flyweight is gegaan.

Botelho (7-2) gaat ondertussen terug naar de 125 pond divisie. De 30-jarige uit Rio de Janeiro werd op 17 november tot overgave gedwongen door Cynthia Calvillo tijdens hun gevecht in Argentinië. Deze nederlaag brak een winnende reeks van vier wedstrijden.

UFC 236 heeft nog niet officieel de locatie van het evenement kenbaar gemaakt, wel werd afgelopen woensdag bekend gemaakt dat er een middengewicht titelgevecht zal plaatsvinden tussen Israel Adesanya en Kelvin Gastelum en een lichtgewicht titelgevecht tussen Tony Ferguson en Max Holloway

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws