UFC 235 Backstage: Kamaru Usman en Ben Askren in harde confrontatie (Video) Nieuws
Nieuws

UFC 235 Backstage: Kamaru Usman en Ben Askren in harde confrontatie (Video)

UFC 235 Backstage: Kamaru Usman en Ben Askren in harde confrontatie (Video)

Ben Askren is niet terughoudend met het uitdagen van de verschillende Ultimate Fighting Championship (UFC) vechters. Askren heeft een aantal welterweights de zwarte piet toegespeeld, maar tot nu toe heeft hij Usman nog niet echt op de korrel genomen.

Askren heeft zelfs aangegeven dat hij geen slechte dingen zegt over "The Nigerian Nightmare" maar noemt hem constant "Marty From Nebraska". Aanvankelijk vertelde Usman aan Ariel Helwani dat hij geen last had van de bijnaam.

LEES OOK: Khabib Nurmagomedov krijgt hoge boete en schorsing

Maar toch kwam het tot een confrontatie toen Usman, Askren voor het eerst persoonlijk ontmoette. Tijdens de persconferentie van UFC 235 zei Askren dat Usman hem backstage bedreigde. Anatomy of a Fighter plaatste een video van de confrontatie online.

De lachende derde

In eerste instantie lijkt Usman niet door te hebben dat Askren tegen een muur staat te hangen, dan ineens herkent hij hem en springen de beveiligers tussen beide, terwijl Dan White lachend toekijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws