Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 234: Israël Adesanya verslaat Anderson Silva (videos)

UFC 234: Israël Adesanya verslaat Anderson Silva (videos)

Het UFC 234-evenement van afgelopen nacht werd bekroond door een gevecht in het middengewicht tussen voormalig divisiekampioen Anderson Silva en de getalenteerde Israel Adesanya.

Anderson Silva stapte voor de eerste keer in meer dan een jaar de MMA-kooi binnen. Anderson kwam tijdens UFC 208 voor het laatst in actie, waar hij een unanieme besluitoverwinning scoorde op Derek Brunson.

LEES OOK: UFC 234 verliest haar hoofdpartij

Ondertussen steeg Israël Adesanya 4-0 sinds het toetreden tot de UFC-rangen in februari 2018. Hij was te zien tijdens het UFC 230-evenement van november in New York, waar hij een TKO-overwinning op de eerder genoemde Derek Brunson binnen sleepte.

Comeback

In dit langverwachte comeback gevecht van Silva was te zien dat deze zich nog lang niet gewonnen geeft. Ook Adesanya liet zien dat hij hoort in de hoogste rangen van de UFC, door Anderson Silva via unanieme beslissing (30-27 × 2, 29-28) te verslaan.

Bekijk ook

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

UFC naar Africa: ‘Animo genoeg’ volgens Kamaru Usman

Als het aan enkele van de UFC-vechters ligt met een Afrikaanse achtergrond komt de Amerikaanse organisatie naar het continent waar hun roots liggen.

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.