UFC 232 persconferentie: 'disrespect voert de boventoon' Nieuws
Nieuws

UFC 232 persconferentie: 'disrespect voert de boventoon'

UFC 232 persconferentie: 'disrespect voert de boventoon'
UFC 232 persconferentie: 'disrespect voert de boventoon'

Afgelopen nacht werd de persconferentie gehouden voorafgaand aan het UFC 232 evenement van aankomend weekend. Er is veel controverse omtrent het MMA-toernooi wat op stel en sprong verplaatst werd van Nevada naar Californië.

Als de UFC gehoopt had op extra aandacht door het verplaatsen van het UFC 232 event, doordat een van haar vechters een spoor van doping vertoonde. Dan deed de persconferentie en nog een schepje boven op.

Jon "Bones" Jones werd een licentie om te vechten geweigerd door de staat Nevada om dat hij een spoor van doping in zijn systeem had. Naar verluidt een residu van een eerder ingenomen opiaat.

Doping

Dit deed de UFC beslissen het event dan maar mijlenver te verplaatsen naar Californië, waar men minder moeite lijkt te hebben met Jones zijn doping verleden.

Tijdens de persconferentie stelde de journaliste Izabelle Kostic enkele scherpe vragen aan Jones, deze was daar niet van gediend en legde het zwijgen op aan Kostic. "Volgende vraag deze onzin van een onwetende ga ik niet beantwoorden, " zei Jones.

Slachtoffer

Kostic gaf echter niet op en bleef doorvragen maar ook UFC Baas Dana White deed net of zij niet bestond. Aan white werd de vraag gesteld wat hij er van vond dat de vechters door het verplaatsen van het event ineens meer belasting moeten betalen over hun gages.

White deed daar nogal luchtig over en zei, "wat denk je dan dat ik er van vindt, mij kost het ook geld, weet je wel wat het ons (de UFC) gekost heeft om te verplaatsen? "

Commotie alom

Reacties uit de zaal waren niet van de lucht aangezien een compleet event verplaatst wordt, voor één vechter die een verboden stof in zijn bloed heeft.

Vrienden heeft de UFC er niet mee meegemaakt onder fans en vechters, de onvrede dan ook niet van de lucht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws