Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

Het UFC 231-evenement van afgelopen nacht stond in het teken van een langverwacht vedergewicht titelgevecht waarin de huidige kampioen Max Holloway het opnam tegen de ongeslagen Brian Ortega.

Max Holloway (19-3 MMA) had niet meer gevochten sinds UFC 218 in december 2017, toen hij Jose Aldo voor de tweede keer versloeg door middel van TKO.

Tijdens zijn gevecht met Ortega die hevige weerstand bood liet Holloway zien dat hij weer helemaal terug is. Hij was te sterk voor Ortega die tijdens UFC 222,  voormalig lichtgewicht-titelhouder Frankie Edgar versloeg.

Titelgevecht

Met de vacante vlieggewicht titel bij de voor vrouwen voor het grijpen, stonden Joanna Jedrzejczyk en Valentina Shevchenko tegenover elkaar. De strijd was aangekondigd als een rematch omdat bedje vechters al eens in een Muay Thai wedstrijd tegenover elkaar stonden.

Hun MMA-titelwedstrijd, was dan ook een combi van Muay Thai en MMA. Shevchenko’s scherpe tegenstrijdige combo’s troffen Jedrzejczyk hard . Het omslagpunt was echter wat er op de grond gebeurde. Daar bleek de Russische te sterk en ging er met de titel vandoor.

 https://youtu.be/TZRDCSMJi-k

Bekijk ook

Comeback gevecht: Conor McGregor vs. Justin Gaethje

Eerder vandaag plaatste Conor McGregor een bericht op twitter waarin hij hint naar een terugkomst naar de UFC.

Bellator 232: Robin van Roosmalen vs Cris Lencioni

Zaterdag 26 oktober maakt voormalige GLORY kickboxing wereldkampioen zijn debuut bij Bellator MMA.

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Conor McGregor lijkt zijn sensationele UFC-comeback te hebben aangekondigd.