Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

Het UFC 231-evenement van afgelopen nacht stond in het teken van een langverwacht vedergewicht titelgevecht waarin de huidige kampioen Max Holloway het opnam tegen de ongeslagen Brian Ortega.

Max Holloway (19-3 MMA) had niet meer gevochten sinds UFC 218 in december 2017, toen hij Jose Aldo voor de tweede keer versloeg door middel van TKO.

Tijdens zijn gevecht met Ortega die hevige weerstand bood liet Holloway zien dat hij weer helemaal terug is. Hij was te sterk voor Ortega die tijdens UFC 222,  voormalig lichtgewicht-titelhouder Frankie Edgar versloeg.

Titelgevecht

Met de vacante vlieggewicht titel bij de voor vrouwen voor het grijpen, stonden Joanna Jedrzejczyk en Valentina Shevchenko tegenover elkaar. De strijd was aangekondigd als een rematch omdat bedje vechters al eens in een Muay Thai wedstrijd tegenover elkaar stonden.

Hun MMA-titelwedstrijd, was dan ook een combi van Muay Thai en MMA. Shevchenko’s scherpe tegenstrijdige combo’s troffen Jedrzejczyk hard . Het omslagpunt was echter wat er op de grond gebeurde. Daar bleek de Russische te sterk en ging er met de titel vandoor.

 https://youtu.be/TZRDCSMJi-k

Bekijk ook

K-1 legende Jérôme Le Banner slaat tegenstander knock-out (video)

Twee van de grootste legendes uit het K-1 Kickboksen vochten zondag tijdens Heat 46 in Tokio, Japan.

UFC 229: Khabib Nurmagomedov verslaat Conor McGregor en behoudt titel

Engeland genoemd als locatie voor rematch McGregor vs Khabib

Het zou zomaar kunnen dat de rematch tussen UFC sterren Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov dichtbij huis plaats zal vinden.

MATCHFIXING: UFC-vechter biedt McGregor & Cerrone excuses aan

De snelle winst van UFC ster Conor McGregor op Donald 'Cowboy' Cerrone zaterdagnacht tijdens UFC 246 deed flink wat stof opwaaien.