UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

UFC 231: Holloway verpulvert Ortega, Valentina Shevchenko pakt titel

Het UFC 231-evenement van afgelopen nacht stond in het teken van een langverwacht vedergewicht titelgevecht waarin de huidige kampioen Max Holloway het opnam tegen de ongeslagen Brian Ortega.

Max Holloway (19-3 MMA) had niet meer gevochten sinds UFC 218 in december 2017, toen hij Jose Aldo voor de tweede keer versloeg door middel van TKO.

Tijdens zijn gevecht met Ortega die hevige weerstand bood liet Holloway zien dat hij weer helemaal terug is. Hij was te sterk voor Ortega die tijdens UFC 222,  voormalig lichtgewicht-titelhouder Frankie Edgar versloeg.

Titelgevecht

Met de vacante vlieggewicht titel bij de voor vrouwen voor het grijpen, stonden Joanna Jedrzejczyk en Valentina Shevchenko tegenover elkaar. De strijd was aangekondigd als een rematch omdat bedje vechters al eens in een Muay Thai wedstrijd tegenover elkaar stonden.

Hun MMA-titelwedstrijd, was dan ook een combi van Muay Thai en MMA. Shevchenko’s scherpe tegenstrijdige combo’s troffen Jedrzejczyk hard . Het omslagpunt was echter wat er op de grond gebeurde. Daar bleek de Russische te sterk en ging er met de titel vandoor.

 https://youtu.be/TZRDCSMJi-k

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page