Tyson Fury bevestigt training met UFC-ster Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Tyson Fury bevestigt training met UFC-ster Conor McGregor

Tyson Fury bevestigt training met UFC-ster Conor McGregor
Tyson Fury bevestigt training met UFC-ster Conor McGregor

Zwaargewicht boksster Tyson Fury heeft bevestigd dat hij binnenkort naar Dublin zal gaan om MMA te trainen met UFC-superster Conor McGregor.

De aankondiging komt na de officiële bevestiging van het gevecht tussen Fury en Deontay Wilder. Fury is een van de beste zwaargewicht boksers op de planeet, maar heeft de afgelopen maanden een toekomstige overstap naar de gemengde vechtsporten aangegeven.

Fury heeft onlangs zijn MMA-vaardigheden getraind met UFC middengewicht ster Darren Till. UFC-president Dana White heeft ook toegegeven dat hij geïnteresseerd is om Fury ooit in de Octagon te zien. Nu zegt Fury dat hij nog wat MMA-training gaat volgen, dit keer bij de UFC-ster McGregor.

Eerst nog een rondje boksen

"Ik denk dat Conor een absoluut fantastische vechter. Hij heeft aangeboden me te trainen als ik ooit naar MMA wil gaan. Welke betere trainer zou ik kunnen hebben dan de ‘Notorious’ Conor McGregor? 'Zei Fury.

Voor nu is Fury echter gericht op boksen en een spannende rematch tegen Deontay Wilder die dus officieel is gemaakt voor 22 februari in MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws