Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: ‘Het is voorbij’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: ‘Het is voorbij’

Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: ‘Het is voorbij’

Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: 'Het is voorbij'

Scheidsrechter Marc Goddard zorgt voor een flinke rel. Tijdens het UFC talenten programma DWCS maakte hij een slechte beslissing. Enkele minuten later ging twitter flink los.

Voor Jacob Silva die tegen een verlies aanliep tegen JP Buys. Eindigde Dana White’s Contender Series (DWCS) in een nederlaag gisteren. In de laatste seconden van de eerste ronde. Lukte het Buys om Silva in een strakke guillotine-choke te nemen.

Scheidsrechter Marc Goddard kwam uiteindelijk tussenbeide om het gevecht te stoppen. In de overtuiging dat Silva bewusteloos was geraakt door de nekklem.

Stoppen

Silva protesteerde echter onmiddellijk na de onderbreking. Hij is te horen al schreeuwend: “Ik sliep niet!” en “Ik ademde!” Goddard stond echter achter zijn keuze. Zwaaide voortdurend met zijn arm en zei tegen Silva: “Het is voorbij.”

Gelukkig voor Buys presteerde hij nog steeds goed genoeg om indruk te maken op UFC-president Dana White. Hij kreeg dan ook een UFC contract. Hij voegt zich bij zijn vrouw, Cheyanne Buys. Die eerder dit seizoen haar eigen UFC contract verdiende. Echter waren de reacties op twitter niet mals.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page