Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: ‘Het is voorbij’

Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: ‘Het is voorbij’

Twitter ontploft na beslissing van UFC-scheidsrechter: 'Het is voorbij'

Scheidsrechter Marc Goddard zorgt voor een flinke rel. Tijdens het UFC talenten programma DWCS maakte hij een slechte beslissing. Enkele minuten later ging twitter flink los.

Voor Jacob Silva die tegen een verlies aanliep tegen JP Buys. Eindigde Dana White’s Contender Series (DWCS) in een nederlaag gisteren. In de laatste seconden van de eerste ronde. Lukte het Buys om Silva in een strakke guillotine-choke te nemen.

Scheidsrechter Marc Goddard kwam uiteindelijk tussenbeide om het gevecht te stoppen. In de overtuiging dat Silva bewusteloos was geraakt door de nekklem.

Stoppen

Silva protesteerde echter onmiddellijk na de onderbreking. Hij is te horen al schreeuwend: “Ik sliep niet!” en “Ik ademde!” Goddard stond echter achter zijn keuze. Zwaaide voortdurend met zijn arm en zei tegen Silva: “Het is voorbij.”

Gelukkig voor Buys presteerde hij nog steeds goed genoeg om indruk te maken op UFC-president Dana White. Hij kreeg dan ook een UFC contract. Hij voegt zich bij zijn vrouw, Cheyanne Buys. Die eerder dit seizoen haar eigen UFC contract verdiende. Echter waren de reacties op twitter niet mals.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page