Turbo! Rus KO't rivaal in 9 seconden (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Turbo! Rus KO't rivaal in 9 seconden (video)

Turbo! Rus KO't rivaal in 9 seconden (video)

Khadis Ibragimov scoorde een razendsnelle knock-out afgelopen donderdag door Denis Polekhin binnen 9 seconden bewusteloos te slaan. Na een korte stoten uitwisseling ging Polekhin bruut neer in Moskou tijdens Hardcore FC 14.

Dat Ibragimov geen vechter is om te onderschatten ondervond Polekhin aan den lijve. Vol goede moed stapte deze de MMA-kooi in met de intentie te winnen. Dit werd echter snel de grond ingeboord toen in een stoten uitwisseling Ibragimov uithaalde met een korte rechtse hoek.

Het kraakte erover

Dit werd Polekhin fataal die dan ook neerstortte naar het canvas en een tijd buiten bewustzijn bleef. Dit soort brute KO's valt vaker bij de zwaargewichten. Na het gevecht zie Ibragimov in eerste instantie niet door te hebben dat zijn rivaal KO was.

,,Ik haalde uit en horde iets kraken wat volgens mij de kaak van mijn tegenstander was", aldus Ibragmov. ,,Ineens was het over en zag ik hem liggen. " Snelle KO's zijn altijd spectaculair om te zien, voor de fans iets minder wanr die zin graag meerere ronden knokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws