Turbo 'KO!' MMA-legende Fedor (45) vernietigt rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

Turbo 'KO!' MMA-legende Fedor (45) vernietigt rivaal

Turbo 'KO!' MMA-legende Fedor (45) vernietigt rivaal

Fedor Emelianenko scoorde afgelopen nacht een enorme knock-out overwinning binnen 18 seconden tijdens zijn terugkomst in Rusland. Het legendarische zwaargewicht versloeg Tim Johnson met een combinatie van twee slagen op 1:46 van de eerste ronde in het Bellator 269 hoofdevenement zaterdag in Moskou.

Het was voor Fedor ook zijn eerste wedstrijd in Rusland sinds 2016 en Bellator's debuut evenement in het land. De 45-jarige wordt beschouwd als een van de grootste zwaargewichten aller tijden als voormalig PRIDE FC-titelhouder.

De beste ooit

Emelianenko heeft de laatste zes gevechten van zijn carrière doorgebracht in Bellator, waarmee hij een 4-2 record heeft. Zijn ongeslagen reeks van 28 gevechten van 2001 tot 2010 wordt beschouwd als een van de beste runs in de MMA-geschiedenis.

Johnson, een voormalige UFC-jager die onlangs uitdaagde voor de Bellator interim-zwaargewichttitel, rijdt nu op een slip van twee gevechten. Hij is 3-4 sinds hij de UFC verliet en in 2018 bij Bellator tekende. De zege op Johnson markeerde Fedor's 40e overwinning als professionele MMA-vechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws