TROOSTPRIJS: Khabib mag tegen winnaar Ferguson vs Gaethje Nieuws
Nieuws

TROOSTPRIJS: Khabib mag tegen winnaar Ferguson vs Gaethje

TROOSTPRIJS: Khabib mag tegen winnaar Ferguson vs Gaethje
TROOSTPRIJS: Khabib mag tegen winnaar Ferguson vs Gaethje

Dana White bevestigt dat Ferguson vs. Gaethje winnaar tegen Khabib zal vechten in september of oktober.

Het lijkt er op dat Khabib Nrmagomedov slechts één keer zal vechten in 2020 en wel tegen de winnaar van UFC 249: Tony Ferguson vs. Justin Gaethje op 9 mei. Er staat veel op het spel voor de winnaar van UFC 249's headliner-gevecht.

Zoals UFC-president Dana White bevestigde, zal de winnaar en nieuwe interim-lichtgewichtkampioen Khabib uitdagen om de 155-pond-titels te claimen. "Het gevecht tussen Ferguson en Gaethje is een van de meest gewelddadige gevechten die je zult zien," vertelde White aan ESPN.

Even wachten, nog even wachten....

"Khabib komt terug in september of oktober', zei White. Voor Khabib lijkt het een troostprijs omdat deze voorlopig zal moeten afwachten door de coronamaatregelen zoals het niet kunnen vliegen naar andere landen.

White verwacht tegen het najaar ook het befaamde UFC Fight Island klaar te hebben. De UFC president claimt dat dit geen luchtspiegeling is maar dat het eiland echt bestaat en klaar gemaakt wordt voor de UFC om gevechten te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws