Triest nieuws: Bellator MMA-vechter Katy Collins overleden Nieuws
Nieuws

Triest nieuws: Bellator MMA-vechter Katy Collins overleden

Triest nieuws: Bellator MMA-vechter Katy Collins overleden
Triest nieuws: Bellator MMA-vechter Katy Collins overleden

Katy Collins was een ervaren MMA-vechter die vocht voor Bellator, RFA, LFA en Invicta, zij overleed woensdag 20 september.

Collins, die haar eerste wedstrijd had in 2011, won zeven gevechten tegen vijf verliezen tijdens haar MMA-carrière. Zij werd op 20 september getroffen door een hersen aneurysma, een uitstulping van de wand van een hersenslagader maar herstelde niet.

De dood van de 32-jarige Collins schokte de MMA-wereld, haar coach JT Tilley bevestigde haar dood in een Facebook-bericht: “Het gevecht is voorbij. Je bent nooit gestopt met vechten en we hebben je nooit opgegeven. Ik ben altijd zo trots op je geweest Kate. "

Veel verdriet

"We hebben het gedaan. Ik was vereerd dat ik jouw droom met jou kon leven. Ik zou het nergens voor ruilen. Ik zal je meer missen dan de wereld ooit zal weten. "

"De hemel heeft vandaag nog een engel gekregen. Velen kenden Katy Collins als een professionele vechter voor Bellator MMA maar haar familie en goede vrienden kenden een meisje met het meet liefdevolle hart. Katy, ik zal je missen. Rust zacht in Gods armen, ik zie je weer. "Lana's Egg Whites op Twitter

Collins wordt overleefd door twee jonge zonen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws