TRAINER CONOR MCGREGOR: 'Het wordt een zwaar gevecht voor Dustin Poirier' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

TRAINER CONOR MCGREGOR: 'Het wordt een zwaar gevecht voor Dustin Poirier' (video)

TRAINER CONOR MCGREGOR: 'Het wordt een zwaar gevecht voor Dustin Poirier' (video)

Dustin Poirier heeft de knock-out kracht van Conor McGregor al gevoeld, zegt De Ier zijn trainer John Kavanagh. Het zal voor de Amerikaan dan ook geen gemakkelijk gevecht worden.

UFC-sterren McGregor en Poirier ontmoeten 23 januari voor de tweede keer tijdens UFC 257 in Abu Dhabi. De eerste keer dat de twee met elkaar vochten was in september 2014 tijdens UFC 178. Dat gevecht is nu bijna zeven jaar geleden.

Betere kansen

Zowel McGregor als Poirier zijn nu verschillende vechters en staan tegenover elkaar op lichtgewicht. De vorige ontmoeting was op vedergewicht. Daarom zijn sommige analisten van mening dat Poirier, deze keer een veel betere kans heeft om de herkansing te winnen.

Kavanagh is het daar niet mee eens. Hij wil dat de MMA-gemeenschap onthoudt dat Dustin Poirier in het verleden de knock-out kracht van Conor McGregor al heeft gevoeld. Hij voorspelt dan ook dat de Amerikaan hier tegen aan zal lopen.

Beter op de grond

,,Hij (Poirier. red) weet dat hij tegenover iemand staat die zijn licht heel, heel snel uit kan doen. Bovendien nu veel krachtiger en veel meer ervaren is dan hij zelfs toen was. Dus het wordt een zware, zware strijd voor Dustin", aldus de Ierse topcoach. ,,Ook al heeft Dustin een goed grondgevecht over zich."

UFC EVENTS JANUARI VOOR NEDERLANDSE FANS OP GUNSTIGE TIJDEN

Dit gaat zeker een interessante herkansing worden. Zoals Kavanagh ook suggereerde, heeft Poirier wel het vermogen om zijn grondtechnieken in zijn gameplan te implementeren. Maar of McGregor de Amerikaan daar de kans toe geeft betwijfelt Kavanaugh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws