Totale oorlog tijdens UFC gevecht: 'Ik stop er mee' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Totale oorlog tijdens UFC gevecht: 'Ik stop er mee' (video)

Totale oorlog tijdens UFC gevecht: 'Ik stop er mee' (video)

Bryan Barberena en Matt Brown voerden een totale oorlog uit tijdens het UFC Columbus evenement afgelopen nacht in Ohio. Barberena ging met de winst naar huis na een laatste 20 seconden knockpartij.

De headliner van UFC Columbus ging tussen Curtis Blaydes en Chris Daukaus. Blaydes won na een stevige stoten regen in 17 seconden van ronde twee. Het was niet dit gevecht maar die tussen Barberena en Brown die de volle aandacht verdiend.

Beestachtig gevecht

Vanaf star was het gevecht een oorlog tussen twee vastberaden vechters die beide voor de winst gingen. Het was echter Barberena die won via een split decision (29-28, 28-29, 29-28). Vooral de laatste 20 seconden van de wedstrijd was heftig.

Dit was het laatste gevecht op het UFC contract van Barberena, die verklaarde met pensioen te gaan als de organisatie hem geen nieuwe verbintenis aanbiedt. Na het gevecht was er een klein familie onderonsje tussen Barberena en zijn gezin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws