Tot PULP geslagen UFC'er: 'Die 50.000 maakt veel goed' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tot PULP geslagen UFC’er: ‘Die 50.000 maakt veel goed’

Tot PULP geslagen UFC’er: ‘Die 50.000 maakt veel goed’

Kapot geslagen UFC'er: 'Die 50.000 maakt veel goed'

Davey Grant kreeg afgelopen nacht een flink pak slaag en belande in het ziekenhuis tijdens UFC Vegas 29 afgelopen nacht. Toch kan dat de pret niet drukken en kreeg Grant 50.000 aan extra bonus samen met zijn rivaal Marlon Vera voor het gevecht van de nacht.

Davey Grant heeft een verklaring vanuit het ziekenhuis afgegeven na zijn epische herkansing met Marlon Vera tijdens het UFC Vegas 29-evenement van afgelopen nacht. Grant en Vera kwamen voor de tweede keer met elkaar in botsing na hun eerste ontmoeting in februari 2016.

Bedankt

Een positieve kant voor Davey Grant was dat zijn herkansing met Vera werd bekroond met de ‘fight of the night’ bonus. De Brits ging kort na UFC Vegas 29 naar sociale media, waar hij de volgende verklaring aflegde.

,,Nog steeds aan het glimlachen. Petje af voor Chito voor een geweldig gevecht. Dacht dat het heel dichtbij was, maar geen spijt, liet alles erin en was absoluut ontdaan om de overwinning niet te behalen. Genezen, veel tijd met het gezin en dan terug naar de sportschool en we gaan weer. Iedereen heel erg bedankt voor de constante steun, het betekent echt de wereld voor mij.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page