Topvechter Gokhan Saki doorbreekt stilte: 'Ik kom terug' Nieuws
Nieuws

Topvechter Gokhan Saki doorbreekt stilte: 'Ik kom terug'

Topvechter Gokhan Saki doorbreekt stilte: 'Ik kom terug'
Topvechter Gokhan Saki doorbreekt stilte: 'Ik kom terug'

Het was een lange tijd stil rond de Turks-Nederlandse kickbokser en MMA-vechter Gokhan Saki.

In een interview met website BJPenn doorbreekt hij de stilte rondom zijn persoon. Saki vergaarde een ongelooflijke record van 81-16-1 in het kickboksen maar besloot zijn verbintenis met GLORY Kickboxing te verbreken en andere paden op te gaan, hij stapte over naar het MMA en kreeg een UFC contract.

LEES OOK>> Gokhan Saki tekent grote sponsor deal

Saki maakte zijn UFC-debuut in Japan tegen Henrique da Silva op 23 september 2017. Zijn tegenstander ging knock-out in de eerste ronde. Saki imponeerde met zijn debuut en kreeg een flinke prestatiebonus. De volgende tegenstander bij de UFC was Khalil Rountree, hun gevecht werd verplaatst na een blessure opgelopen door Saki. Uiteindelijk ontmoeten de twee elkaar tijdens 6 juli 2018 bij UFC 226. Die Saki verloor op TKO van Rountree.

Ik kan rekenen op veel steun

Saki was gepland terug te keren naar de MMA-kooi op 16 maart 2019 in Londen, Engeland. Echter gooide een blessure wederom roet in het eten. Saki zet echter niet bij de pakken neer ook kan hij rekenen op de steun van veel fans. "Ik kan gewoon niet genoeg van mijn dankbaarheid tonen. Ik heb de beste fans van de wereld, "zegt Saki.

Ook kan Saki reken op de steun van de UFC en haar president Dana White. "Ik ben dankbaar en ik waardeer de woorden die hij over mij sprak na mijn laatste gevecht. Dana is een geweldige kerel. Hij gelooft in mijn kwaliteiten en ik hoop ze zo snel mogelijk te tonen. Terugkomend op zijn fans zegt Saki: "Ze ondersteunen me door alles heen. Ik hoop ze binnenkort een geweldige show te geven en veel van hen te ontmoeten. Zoals de Terminator zei: 'Ik kom terug. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws