Topknokker Nate Diaz wil vechten! 'Stop met spelen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topknokker Nate Diaz wil vechten! 'Stop met spelen'

Topknokker Nate Diaz wil vechten! 'Stop met spelen'

Nate Diaz is het meer dan zat en eist een gevecht op tegen Dustin Poirier. Gisteren stuurde Diaz een bericht naar de UFC op Twitter. Daarin stond dat ze hem moesten boeken voor een gevecht met Poirier.

Als kers op de taart verzekerde Diaz de organisatie dat hij officieel zou instemmen met het gevecht. Poirier steunde het verzoek van Diaz om het gevecht mogelijk te maken, en tweette een vechtposter met hemzelf en Diaz er op.

Niet langer wachten

Poirier en Diaz zijn sinds december verschillende keren op Twitter tegen elkaar tekeer gegaan met de bedoeling een gevecht met elkaar op te zetten. Poirier zei eerder in januari dat hij had ingestemd met een korte termijn gevecht tegen Diaz.

Later werd gemeld dat plannen om te vechten tijdens een aankomend evenement werden afgeblazen. Diaz, een van de meest populaire vechters van de UFC, heeft nog één gevecht over op zijn huidige contract. De Amerikaan hoopt met een winst op Poirier een nieuw contract binnen te slepen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws