Topbokser Dereck Chisora ​​bevestigt overstap naar MMA
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Topbokser Dereck Chisora ​​bevestigt overstap naar MMA

Topbokser Dereck Chisora ​​bevestigt overstap naar MMA

Topbokser Dereck Chisora ​​bevestigt overstap naar MMA

Dereck Chisora ​​bevestigt zijn overstap naar MMA bij Bellator later dit jaar. Maar zal Usyk nog steeds in de boksring ontmoeten voordat hij overstapt.

De Engelse topbokser Chisora was bedoeld om ex-cruiserweight koning Oleksandr Usyk, 33, te ontmoeten in de O2 Arena in mei, maar de coronavirus pandemie gooide roet in het eten. Promotor Eddie Hearn wil de zwaargewicht headliner nog steeds en heeft momenteel oktober als geplande datum.

Chisora ​​onthulde eerder dat hij voor Bellator kon vechten voordat hij Usyk bokste om bezig te blijven. Maar het lijkt erop dat hij zich in plaats daarvan zal concentreren op het bestrijden van de Oekraïner in de ring voordat hij aan een carrière in de kooi begint.

MMA debuut

Chisora ​​vertelde iFL TV: “Met Bellator en mijn gevecht met Usyk, honderd procent gebeurt het, het gaat gebeuren. Ik ga dit jaar zeker naar Bellator. Ik weet niet eens wie er in Bellator zit, ik kan niet echt veel zeggen. ” De bokser trainde bij MMA Gym Shootfighters om te werken aan zijn clinch-vaardigheden.

Maar het veranderde al snel in een volwaardige MMA-training toen Chisora ​​ging sparren met trappen erbij. Dit beviel hem wel. “Ik zei laatst tegen mijn manager David Haye:’ Kun je me een kooigevecht regelen omdat ik klaar voor ben. ” Wanneer Chisora zijn Bellator debuut gaat maken is niet bekend.

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page