Top UFC-vechter stapt over naar concurrent Nieuws
Nieuws

Top UFC-vechter stapt over naar concurrent

Top UFC-vechter stapt over naar concurrent
Top UFC-vechter stapt over naar concurrent

De pareltjes uit elke sport zitten niet lang zonder een contract, zo ook de inmiddels ex-UFC vechter Liz Carmouche.

Als pionier van de gemengde krijgskunst voor vrouwen heeft Carmouche een meerjarig, meervoudig gevechtscontract getekend met Bellator MMA, de ondertekening werd zaterdag aangekondigd. Carmouche werd op 6 december ontslagen door de UFC, echt lang heeft zij dus niet zonder een vecht contract gezeten.

ZIE OOK >> UFC ontslaat top vechter Liz Carmouche

Carmouche nam deel aan de UFC's eerste damesgevecht tegen Ronda Rousey in 2013. Haar ontslag kwam als een complete verrassing. Carmouche vocht voor de UFC dames vlieggewichttitel in haar laatste gevecht en verloor in augustus tegen Valentina Shevchenko.

Als vrienden in de MMA-kooi

De vlieggewichtdivisie van Bellator wordt momenteel geregeerd door Carmouche's teamgenoot Ilima-Lei Macfarlane. Carmouche en Macfarlane hebben belangstelling getoond om tegen elkaar te vechten, een zeldzaamheid voor vrienden en trainingspartners.

Carmouche (13-7) is een profvechter sinds 2010. Ze bezit carrièreoverwinningen op Shevchenko, voormalig UFC-strogewichtgewichtkampioen Jessica Andrade en top UFC vlieggewicht Katlyn Chookagian.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws