Top trainer Marco van den Broek: 'de Nederlandse vechtstijl is ideaal voor MMA' (video) Nieuws
Nieuws

Top trainer Marco van den Broek: 'de Nederlandse vechtstijl is ideaal voor MMA' (video)

Top trainer Marco van den Broek: 'de Nederlandse vechtstijl is ideaal voor MMA' (video)

Hij traint de grote namen uit de vechtsport wereld, Marco van den Broek van CSA Holland uit Helmond. Vechters uit de hele wereld komen naar Brabant om er onderwezen te worden in the Dutch style of fighting.

Tijdens ons bezoek aan de gym van Van den Broek woonden wij een training mee maar UFC-vechter Felice Herrig zich het staande vechten wilde perfectioneren.

Herrie is aan het goede adres bij CSA rn in goed gezelschap, onder andere een van Nederlands top MMA-vechters Germaine de Randamie heeft er haar thuis. Maar ook toptalenten zoals ex-Judo kampioen Jordy Bakkes die overstapte naar het MMA is er frequent te vinden.

Visionair

Van den Broek heeft zelf een kickboks achtergrond en weet als geen ander hoe het is om in de ring te staan en te moeten presteren onder druk. Dit brengt hij dan ook over op zijn leerlingen. In bovenstaande video geeft hij zijn visie op de vechtsporten en meer.

BEKIJK OOK: Het interview met UFC Vechter Felice Herrig

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws