TOP HONKBALLER: ‘Khabib is de saaiste vechter ter wereld’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TOP HONKBALLER: ‘Khabib is de saaiste vechter ter wereld’

TOP HONKBALLER: ‘Khabib is de saaiste vechter ter wereld’

Honkbalster Josh Donaldson zegt dat UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov de saaiste vechter ter wereld is. Hij doet de uitlatingen in een interview.

Donaldson is een voormalige American League speler voor de Toronto Blue Jays in MLB en speelt momenteel voor de Minnesota Twins. De honkballer is ook een grote UFC-fan en bezocht regelmatig de events van de organisatie. Hij heeft zo zijn favorieten maar van Khabib laat hij geen spaan heel.

“Ik denk dat Khabib een van de saaiste vechters ter wereld is. Ik kan zeggen dat hij op dit moment een van de saaiste vechters is. Dit is waarom hij is dominant op de grond. Ik ben het met je eens. Daar is hij de meest dominante vechter ter wereld,” zegt Donaldson.

Liever een knock-out dan een submission

“Maar Khabib, hoewel hij Gaethje versloeg, heeft hij Gaethje niet staande verslagen. En als je het hebt over Gaethje en je hebt het over Ferguson, Tony Ferguson kreeg veel klappen, maar ze vochten staande. Geen van hen probeerde op de grond te eindigen. “

Dat Donaldson kritiek uit op Khabib lijkt dus voort te komen dat deze veelal op de grond zijn tegenstanders verslaat. Er zijn meerdere fans die het worstelen minder kunnen waarderen dan het staande vechten in MMA. Merendeels zijn dit de fans die gewoon graag knock-outs zien, en daar hoef je bij Kahib niet echt op te rekenen.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page