Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor

Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor

Tony Ferguson heeft een foto van zichzelf naast Conor McGregor op zijn Instagram-account geplaatst. De Amerikaan heeft al heel lang de wens om tegen de voormalig UFC-kampioen te vechten. En lijkt met de post een gevecht te willen uitlokken.

Nu UFC 257 dichterbij komt, zijn er suggesties dat het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier, de eerste titelkandidaat voor de lichtgewicht titel zou kunnen voortbrengen.

Toekomst

Het lijkt er op dat Ferguson probeert een positie voor zichzelf te veroveren, voor het geval McGregor wint. Ferguson plaatste een Conor McGregor throwback-foto, waarmee hij lijkt aan te geven te willen vechten.

Als UFC-president Dana White niet slaagt in zijn missie om Khabib Nurmagomedov ervan te overtuigen terug te laten keren. Zal de organisatie een andere toekomst moeten zoeken voor de UFC lichtgewicht titel.

Geef nooit op

Ferguson beweert dat McGregor hem $ 500.000 schuldig is
Zowel Ferguson als McGregor werden vertegenwoordigd door Paradigm Sports Management. Ferguson stapte op. Hij beweerde een belangenconflict, waarbij Conor McGregor werd voorgetrokken.

Maar als er iets is waar Ferguson om bekend staat, is het zijn veerkracht en vermogen om nooit op te geven. Misschien helpt dat hem dit keer ook, nu de UFC zijn inspanningen beloont met zijn felbegeerde titelkans.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page