Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor

Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor
Rivaal wil gevecht uitlokken met UFC-ster Conor McGregor

Tony Ferguson heeft een foto van zichzelf naast Conor McGregor op zijn Instagram-account geplaatst. De Amerikaan heeft al heel lang de wens om tegen de voormalig UFC-kampioen te vechten. En lijkt met de post een gevecht te willen uitlokken.

Nu UFC 257 dichterbij komt, zijn er suggesties dat het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier, de eerste titelkandidaat voor de lichtgewicht titel zou kunnen voortbrengen.

Toekomst

Het lijkt er op dat Ferguson probeert een positie voor zichzelf te veroveren, voor het geval McGregor wint. Ferguson plaatste een Conor McGregor throwback-foto, waarmee hij lijkt aan te geven te willen vechten.

Als UFC-president Dana White niet slaagt in zijn missie om Khabib Nurmagomedov ervan te overtuigen terug te laten keren. Zal de organisatie een andere toekomst moeten zoeken voor de UFC lichtgewicht titel.

Geef nooit op

Ferguson beweert dat McGregor hem $ 500.000 schuldig is
Zowel Ferguson als McGregor werden vertegenwoordigd door Paradigm Sports Management. Ferguson stapte op. Hij beweerde een belangenconflict, waarbij Conor McGregor werd voorgetrokken.

Maar als er iets is waar Ferguson om bekend staat, is het zijn veerkracht en vermogen om nooit op te geven. Misschien helpt dat hem dit keer ook, nu de UFC zijn inspanningen beloont met zijn felbegeerde titelkans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws