Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tony Ferguson treft Donald Cerrone tijdens UFC 238

Tony Ferguson treft Donald Cerrone tijdens UFC 238

Tony Ferguson treft Donald Cerrone tijdens UFC 238

Het lijkt erop dat UFC 238 volgende maand een goed gevulde vechtkaart zal bevatten.

UFC 238 vindt plaats op 8 juni in Chicago. Henry Cejudo en Marlon Moraes zullen strijden om de vacante UFC bantamgewicht titel in het hoofdtoernooi. Detail, Cejudo wordt bijgestaan door de Nederlandse top trainer Paul Lamoth, die ook Andy Souwer bijstaat.

Er stonden al twee titelgevechten op de UFC 238 kaart, maar een extra gevecht va kaliber leek nog te ontbreken. Ondanks het feit dat het event in minder dan een maand plaatsvindt, heeft de UFC besloten om een ​​behoorlijk groot lichtgewicht gevecht toe te voegen.

Lange afwezigheid

Donald Cerrone tegen Tony Ferguson mag met recht een top wedstrijd worden genoemd, met Cerrone (36-11, 1 NC, 23-8 UFC), die afgelopen weekend een mooie overwinning behaalde op Al Iaquinta in de UFC Ottawa headliner.

ZIE OOK >> Hesdy Gerges: Badr we hadden iets recht te zetten

Ferguson (24-3, 14-1 UFC), heeft niet meer gevechten na een spannende overwinning op Anthony Pettis in oktober vorig jaar. Hij werd geplaagd door enkele persoonlijke kwesties. Hij heeft recent een ontmoeting gehad met UFC-president Dana White om de bal aan het rollen te krijgen.

Bekijk ook

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.

ONE FC: Folayang vs. Alvarez toegevoegd aan World Grand Prix

Timofey Nastyukhin is gebelsseerd en zegt af voor de ONE Championship World Grand Prix

De Randamie: Titelgevecht tegen Amanda Nunes volgende

De Nederlandse Germaine de Randamie zal niet lang gaan zitten wachten voor een kans op de UFC-titel van Amanda Nunes