Uitslag omstreden MMA-gevecht toch goedgekeurd Nieuws
Nieuws

Uitslag omstreden MMA-gevecht toch goedgekeurd

Uitslag omstreden MMA-gevecht toch goedgekeurd
Uitslag omstreden MMA-gevecht toch goedgekeurd

Voormalig UFC-vechter Tito Ortiz heeft toch Alberto Del Rio officieel verslagen.

Er was onenigheid ontstaan om de uitslag van de MMA-wedstrijd tijdens Combate Americas 51 op 7 december vorig jaar waar Ortiz zijn debuut tegen Alberto Del Rio maakte. De uitslag van de wedstrijd werd onderdeel van discussie, nadat de commissie van Texas besliste dat het een onbeslist moest zijn zonder winnaars.

Maar op 26 februari werd onthuld dat de uitslag zonder reden door de commissie van Texas werd beslist. Nu, drie dagen later, heeft de commissie de overwinning van Tito Ortiz hersteld nadat ze oorspronkelijk een 'diskwalificerende substantie' in zijn systeem hadden gevonden. Maar het blijkt dat substantie aan Ortiz was voorgeschreven.

Niets verkeerds gedaan

"In afwachting van de uitkomst van het TDLR-onderzoek naar de vraag of de stof inderdaad door een arts was voorgeschreven, markeerde TDLR de gevechtsresultaten als" Onbeslist "," zei TDLR-woordvoerder Tela Mange in een verklaring aan ESPN. “TDLR bevestigde met de arts dat het middel aan Ortiz was voorgeschreven. TDLR heeft Ortiz's overwinning in de wedstrijd van 7 december hersteld. "

Ortiz komt dus goed weg en kan de overwinning op zijn record schrijven ( 21-12-1), hij heeft nu drie winsten achter elkaar geboekt. In het verleden stond Ortiz tegenover Chael Sonnen die hij versloeg tijdens Bellator 170 en schakelde concurrent Chuck Lidell uit in een eerste ronde overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws