TITELKANS VERKEKEN: Conor McGregor weigerde top gevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TITELKANS VERKEKEN: Conor McGregor weigerde top gevecht

TITELKANS VERKEKEN: Conor McGregor weigerde top gevecht

McGregor wees een gevecht op korte termijn voor UFC 249 af. Hiermee vergooide McGregor zijn kans op een rematch met Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor koos ervoor om niet in te vallen bij UFC 249 en te vechten voor de tussentijdse lichtgewicht titel, aldus UFC-president Dana White. McGregor had invaller kunnen zijn voor Khabib tegen Tony Ferguson.

UFC-kampioen Khabib was uitgevallen omdat deze vast zat in Rusland door de coronamaatregelen. In plaats daarvan nam Justin Gaethje de strijd aan tegen Ferguson. Die later werd uitgesteld tot 9 mei. Gaethje won via de TKO in de vijfde ronde om een ​​kans te maken tegen Nurmagomedov.

Ik doe het niet zei McGregor

“McGregor weigerde en zei: ‘Ik ben geen vervangende vechter ik ga het niet doen’,” zei White dinsdag tijdens een optreden in ESPN’s First Take. “Hij zou nu in die positie zijn om voor de titel te vechten als hij de strijd aanging. Dat deed hij niet. Gaethje deed het, dus krijgt Gaethje de kans”‘

McGregor tweette afgelopen weekend dat hij met pensioen ging. Later verwijzend naar een gebrek aan opwinding over de sport. De voormalige kampioen in twee divisies zei dat hij Gaethje voor de interim-titel wilde ontmoeten. De UFC koos ervoor om later in 2020 vast te houden aan het oorspronkelijke plan van Nurmagomedov. vs. Gaethje.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page