Titelkans UFC-ster Conor McGregor geen hersenspinsel MMA Nieuws
MMA Nieuws

Titelkans UFC-ster Conor McGregor geen hersenspinsel

Titelkans UFC-ster Conor McGregor geen hersenspinsel

Conor McGregor die een titelgevecht zal hebben dit jaar lijkt waarschijnlijker dan gedacht. Vertelde zijn management gisteren al dat het een mogelijkheid kan zijn. Nu schaart UFC-veteraan Chael Sonnen zich nu ook achter het idee.

Oud UFC vechter Chael Sonnen heeft zijn mening gegeven over McGregor die vecht tegen de winnaar van Justin Gaethje vs Charles Oliveira. Laatstgenoemde is de huidige UFC lichtgewicht kampioen. Islam Makhachev hoopt een kans op de titel veilig te stellen als hij Bobby Green volgend weekend kan verslaan.

Dichtbij

Maar verder kan de dreigende aanwezigheid van de Ier McGregor niet over het hoofd worden gezien. ,,Plotseling komt Conor McGregor rechtstreeks in een strijd om de wereldtitel tegen Gaethje of Oliveira. Het is minder een hersenspinsel als het misschien leek de eerste keer dat we het drie maanden geleden hoorden", zegt Sonnen.

Hij heeft misschien twee keer verloren van Dustin Poirier tijdens zijn meest recente uitstapjes. Maar de pure sterrenkracht die "The Notorious" naar de tafel brengt, betekent dat het heel goed mogelijk is dat hij later dit jaar in de UFC kooi kan worden geplaatst met wie de kampioen ook mag zijn", aldus Sonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws