Titelkans McGregor: 'Hangt af van wie er kampioen is' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Titelkans McGregor: 'Hangt af van wie er kampioen is'

Titelkans McGregor: 'Hangt af van wie er kampioen is'

Conor McGregor wil een titelgevecht bij zijn terugkomst deze zomer. UFC-baas Dana White zegt dat dit afhangt van wie er dan de kampioen is.

Vers van twee opeenvolgende verliezen tegen Dustin Poirier die deel uitmaakten van McGregor's 2021, blijft een titelkans een mogelijkheid volgens UFC-president Dana White. ,,Het zal afhangen van wie de kampioen is", vertelde White aan The Underground.

De kampioen bepaalt mee

,,De kampioen heeft daar ook wat over te zeggen. Wie is de kampioen als Conor McGregor terugkomt? En wat willen ze doen? Als je naar Charles Oliveira kijkt, juist… als het nog steeds Oliveira is tegen de tijd dat hij terugkomt, wil Oliveira misschien Conor. Wie weet? Ik weet het niet. We zullen zien wat er gebeurt."

De huidige kampioen in Charles Oliveira zal naar verwachting zijn titel verdedigen tegen Justin Gaethje tijdens UFC 274 op 7 mei in Phoenix, Arizona. Ondertussen blijft McGregor aan het herstellen van zijn laatste ontmoeting met Poirier. Daarbij liep de Ier een gruwelijke beenbreuk op in de eerste ronde.

Hangt van aantal zaken af

Bovendien blijft de opkomende lichtgewicht superster Islam Makhachev indruk maken en lijkt zijn kans op de titel slechts een kwestie van tijd. ,,Er zijn veel variabelen die samen moeten komen om hem terug te laten komen en te vechten", zei White over McGregor.

,,Nummer één is gezondheid en hoe gaat het met zijn been. Als dat eenmaal 100 procent is, beginnen we erachter te komen waar hij heen gaat. Zodra hij 100 procent klaar is om te gaan, zullen we zien waar de UFC-lichtgewicht divisie staat en wat we met Conor gaan doen. ”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws