Titelgevecht McGregor: UFC-kampioen ziet het wel zitten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Titelgevecht McGregor: UFC-kampioen ziet het wel zitten

Titelgevecht McGregor: UFC-kampioen ziet het wel zitten

Charles Oliveira staat open om Conor McGregor een titelgevecht te geven, nog voor dat hij vecht tegen Justin Gaethje. Regerend UFC lichtgewicht kampioen Oliveira geeft groenlicht, na zijn recente titelverdediging tegen Dustin Poirier bij UFC 269 in Las Vegas afgelopen weekend.

Nadat Oliveira Poirier versloeg, was de veronderstelling dat de kampioen vervolgens zijn titel zou verdedigen tegen top uitdager Justin Gaethje, die aanwezig was voor de titelstrijd. De titelverdediging was de eerste in Oliveira's carrière sinds hij kampioen werd eerder dit jaar (lees verder onder video).

Na zijn overwinning op Poirier kreeg Oliveira een hevige ruzie met voormalig vedergewicht- en lichtgewicht kampioen en Ierse superster, Conor McGregor. Deze riep op voor zijn titelgevecht tegen de kampioen, ondanks het verlies van zijn laatste twee gevechten aan Poirier.

Er valt veel geld te verdienen

In de MMA Fighting Podcast legde Oliveira uit waarom hij McGregor als zijn volgende tegenstander zou kiezen als hij de kans kreeg. ,,Als ik vandaag de kans had om tegen Conor voor veel geld te vechten, zou ik dat doen." Een gevecht tussen de Ier en Oliveira zou miljoenen opbrengen voor de UFC maar ook beide vechters.

Oliveira zei een dwaas te zijn als hij de kans zou laten liggen. ,,Als ik de kans had om tegen Conor te vechten, zou ik zeker tegen Conor vechten. De titel is hoe dan ook van mij en blijft van mij. " Het lijdt geen twijfel dat vechten tegen McGregor, het grootste prijsgevecht in de carrière van de Braziliaan tot nu toe zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws