Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht

Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht

Titanen gevecht: Senegalese gigant vs Britse kolos verwacht

Bombardier de Senegalese worstelaar zou tegen de Brit Martyn Ford de ring in moeten voor een MMA-gevecht. KSW de Poolse organisatie waar beiden op contract staan ziet de match wel zitten.

Serigne Ousmane Dia (Bombardier) is een Senegalese worstelaar die zijn debuut zou maken bij KSW 59. Helaas werd de gigant van ruim twee meter en 150 kilo een paar uur voor het gala in het ziekenhuis opgenomen. Dia zou het opnemen tegen voormalige sterkste man Mariusz Pudzianowski. Vanwege een acute blindedarmontsteking moest de Sengalees echter in het ziekenhuis worden opgenomen. De reus werd naar Parijs gevlogen, waar hij een operatie onderging.

KWS baas Martin Lewandowski zegt dat wanneer ‘Bombardier’ volledig herstelt is deze tegen de gigantische Brit Ford een gevecht moet aangaan. Eerder gingen de geruchten dat Ford tegen Pudzianowski zou vechten, maar Leawndowski schiet deze geruchte neer. ,,Martyn Ford zal niet de rivaal van Mariusz Pudzianowski zijn. Ik sluit echter een gevecht tussen de Brit en de Bombardier niet uit. Dit is een mogelijke combinatie”, zegt de KSW chef.

Eerder vechten

,,Ford heeft al een contract met ons getekend en traint al enkele weken hard en leert MMA. Martyn wil vechten voor fans. Het past ook bij ons. Laten we hopen dat als al dit gedoe met het coronavirus voorbij is, we een gala gaan organiseren in Engeland waar het zijn debuut zal maken. We sluiten echter niet uit dat hij eerder in Polen zal optreden. Het hangt allemaal af van de pandemie, voegde Lewandowski eraan toe.”

Bombardier’s gevecht met Ford is absoluut een bizar gevecht. Bombardier heeft twee Senegalese wereldkampioenschappen worstelen gewonnen. Tot nu toe heeft hij alleen in MMA gevochten met rivalen die hun debuut maakten. De 38-jarige Ford die in Birmingham woont, is bodybuilder, acteur, fitnessmodel en personal trainer. Hij is onder meer bekend uit de rol van Koshmar in de film “Champion 4: Fight for Honor”.

Bekijk ook

‘Ik sla kapot’! ONE Championship kampioen wil ruil met de UFC

Ik weet precies hoe ik je zou kunnen pakken.

McGregor gaat tekeer op Twitter! Neemt vrouw Poirier onder vuur

Conor McGregor was duidelijk opgewonden toen hij vandaag meerdere tweets stuurde

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Oog in oog stonden Lombard en Woodley die verward leek te zijn door het hele incident.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page