Tickets Poirier vs. McGregor 2 zijn al uitverkocht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Tickets Poirier vs. McGregor 2 zijn al uitverkocht

Tickets Poirier vs. McGregor 2 zijn al uitverkocht

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen 23 januari voor een beperkt aantal aanwezige toeschouwers de herkansing met elkaar aangaan. Er is goed nieuws want de tickets zijn al uitverkocht.

Tickets voor UFC 257: Poirier vs. McGregor 2 zijn al uitverkocht nadat ze vrijdag in de verkoop gingen. Tickets voor UFC 257 gingen in de verkoop op de website van Etihad Arena.

De prijzen varieerden van $ 215 USD tot $ 1.350 USD. Ze zijn momenteel uitverkocht. Wel wordt het event wereldwijd betaald uitgezonden door de uitzendpartners van de UFC. In Nederland gratis via Kijk.nl.

Nieuwe thuisbasis voor de vechtsport wereld

Wat betreft de uitverkochte tickets, zou dat niet moeten verbazen. Gezien de opmerkingen van White dat Abu Dhabi de nieuwe thuisbasis van de vechtwereld wordt tijdens COVID-19.

Er zijn rijke fans die er geen probleem mee hebben om naar Fight Island te reizen. En het geld uit te geven dat nodig is om een ​​kaartje voor UFC 257 te bemachtigen

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/hulpactie-voor-ernstig-ziek-dochtertje-bekende-mma-vechter/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws