TEST EN SPEEL GRATIS: EA Sports UFC 4 in Beta versie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TEST EN SPEEL GRATIS: EA Sports UFC 4 in Beta versie

TEST EN SPEEL GRATIS: EA Sports UFC 4 in Beta versie

EA Sports is druk bezig om de vierde versie van haar PS4 als Xbox One game UFC 4 te ontwikkelen. En je kunt je inschrijven voor de Beta versie.

Nadat je dat hebt gedaan, ontvang je een bericht dat er de komende weken een code per e-mail wordt verzonden. De bèta is beschikbaar op zowel PS4 als Xbox One en is gericht op het afstemmen van gameplay.

Voor meer consoles

Als je de nieuwe EA UFC 4 wilt uitproberen, kun je dit doen door je te registreren via deze link. Hoewel de bèta alleen de huidige gen-consoles vermeldt, is het waarschijnlijk dat de game ook zal worden uitgebracht op PS5 en Xbox Series X.

De laatste UFC-game die in 2018 werd uitgebracht, was EA UFC 3, en Connor McGregor stond op de cover. EA UFC 3 is een goede weergave van de sportforganistie en biedt een goed samengesteld vechtspel. Dat de verschillende stijlen en gewichtsklassen in MMA vertegenwoordigt.

Wie komt er op de cover

De actie in de MMA-kooi bootst de realiteit heel goed na, met een fatsoenlijke carrièremodus die mensen helpt fijne kneepjes van het vechten te leren. Op het online front is er een scheiding tussen Ultimate Team en standaard online divisies.

Waarbij de laatste zowel toegankelijkheid als eerlijkheid winnen. Als je in het algemeen een UFC-fan bent, dan is dit een goede game om op te pikken. Fans willen al heel lang een nieuwe Fight Night-game. De laatste Fight Night-titel was Fight Night Champion, die in 2011 werd gelanceerd voor de laatste generatie consoles. Maar deze blijft even in de ijskast.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page