TERRORIST: Aanval ingezet op UFC vechters Poirier en McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

TERRORIST: Aanval ingezet op UFC vechters Poirier en McGregor

TERRORIST: Aanval ingezet op UFC vechters Poirier en McGregor

In de ogen van Ferguson is Poirier een verrader en McGregor een terrorist. De twee hebben samen een gevecht gepland, en Ferguson vindt dat Poirier zich heeft laten omkopen. Zowel Poirier en McGregor lagen overhoop met UFC President Dana White en besloten zelf een gevecht te organiseren.

Wekenlang lagen de UFC en Poirier met elkaar in de clinch over een gevecht bij UFC 254. Toch konden de UFC en Poirier het niet eens worden over het loon. Poirier zei nee en het gevecht was een 'no go'. Nu Poirier wel met McGregor wil vechten zet dit kwaad bloed bij Ferguson.

Omkoping

McGregor zag zijn kans schoon en bood Poirier $500.000 aan voor het gevecht buiten de UFC. UFC Baas White kreeg daar lucht van en bood beide vechters aan toch binnen de UFC met elkaar de MMA handschoenen te kruisen. Donderdag ging McGregor akkoord en Poirier antwoord dat hij ook wil.

TERRORIST: Aanval ingezet op UFC vechters Poirier en McGregor

"Wat een loser, omkoping van een internationale terrorist (McGregor). Goed gedaan, jongen. Ik vertegenwoordig Amerika. Je praat over de vechtgame, je was ban voor mij en liep weg. Take The Money & Be Proud Fake, ”schreef Ferguson op twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws