Tegenvaller: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten tot oktober Nieuws
Nieuws

Tegenvaller: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten tot oktober

Tegenvaller: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten tot oktober
Tegenvaller: Khabib Nurmagomedov weigert te vechten tot oktober

Wie had gedacht om snel weer de recent geschorste MMA-vechter Khabib Nurmagomedov in actie te zien bij de UFC, heeft het mis. Hij weigert te vechten uit solidariteit met zijn teamgenoten, die voor hun rol bij het geweldsincident na UFC 229 volgens hem zwaar zijn bestraft.

Website the Caucasian Knot meld dat Nurmagomedov, die voor de duur van negen maanden werd gediskwalificeerd weigert te vechten uit solidariteit met Abubakar Nurmagomedov en Zubaira Tukhugov.

Beide teamleden van Khabib werd een schorsing van een jaar opgelegd. Volgens de managers van de Rus is hij ook van plan de aan hen opgelegde boetes te betalen.

Dikke boete

Khabib Nurmagomedov kreeg 500.000 (Amerikaanse) dollars te boeten, ook werd hem een negen maanden verbod om te vechten opgelegd. De schorsing is met terugwerkende kracht tot oktober 2018, wat inhoudt dat hij in april weer zou mogen aantreden in de MMA-kooi.

LEES OOK: Khabib Nurmagomedov krijgt flinke boete en schorsing

Rizvan Magomedov, de manager van Khabib, heeft bevestigd dat hij niet zal verschijnen bij de UFC tot het einde van de diskwalificatie van Abubakar en Zubaira.

Niet fair

"Wij geloven dat Abubakar en Zubaira voor een jaar onterecht zijn geschorst", voegde Magomedov eraan toe.

Volgens Ali Abdel-Aziz, een andere manager van Nurmagomedov, zal Khabib de boetes betalen die zijn opgelegd aan Zubaira Tukhugov en Abubakar Nurmagomedov, heeft ook ESPN gemeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws